Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være født uten hymen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg har brukt å få klitorisorgasme en stund nå, men nå for noen dager siden turte jeg å ta en finger i skjedeåpningen. Det føltes veldig rart, men gjorde ikke vondt. Jeg har hørt at det er noe som heter «hymen» (på engelsk) et par cm inn i skjeden og at når den tøyes så gjør det vondt og man blør. Men har også hørt at noen er født uten den. Jeg fikk omtrent hele lange fingeren min inn og kjente ingen smerte og begynte ikke å blø. Er hymen min tøyd eller er jeg kanskje født uten den? Har aldri hatt sex eller noe annet inni skjeden før, dette var første gang. Jeg brukte å gjøre gymnastikk før, ble den kanskje tøyd da? fordi har hørt at den kan tøyes ved enkelte bevegelser uten at noe er i skjeden. Har dere noe svar på det?

SVAR

Besvart 14.05.2020 21:38:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle