Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få klitoris og g-punkt orgasme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

(Har aldri hatt samleie med noen, jente 19 år.) Hei. Om jeg har forstått riktig kan man få både g punkts orgasme og klitoris orgasme ved fingring og samleie. Jeg har onanert selv flere ganger, men g punktet klarer jeg ikke oppnå noe orgasme med. Når fingrene mine treffer g punktet så får jeg en veldig tissetrengt følelse, er egentlig ikke noe godt. Prøver å slappe av å nyte, men det er ikke noe deilig, føles bare ut som jeg må tisse. Er dette normalt ?? Gjør jeg noe feil ? Får orgasme ved å onanere klitoris da:-) Også lurer jeg på i forhold til samleie med en gutt. Har ikke hatt sex før, men når penis går inn, skal den da treffe g punktet og det er sånn jeg vil få orgasme ved samleie? Vill ikke bare den ‘tissetrengt’ følelsen komme da?? Evt hvordan skal jeg få orgasme ved samleie, har lest at mange jenter ikke klarer oppnå det.. Hilsen jente 19.

SVAR

Besvart 30.06.2020 19:29:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle