Hopp til hovedinnholdet

Bæsjer og tisser og onanerer med samme bleie 3-5 dager. Bra for meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg bruker bleie for jeg liker følelsen av og bæsje meg ut og tisse meg ut i de jeg holder meg hele dagen og når jeg kommer hjemm tar jeg på bleie og har "uhell" i den da fingrer jeg meg utenpå bleien og spruter veldig mye i den det er godt og klissete syns jeg iallefal sammen med litt bæsj og tiss og da bruker jeg den samme bleien i 3-5 dager jeg brjker sånn olatikkbukse så det ikke skal lukte og jeg fingrer meg 2-3 ganger daglig i den samme bleia Er dette bra for meg Håper på raskt svar Hilsen en skitten liten bleiejente

SVAR

Besvart 02.07.2020 17:43:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle