Hopp til hovedinnholdet

Klarer bare å få orgasme med denne éne metoden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om jeg har et problem når det kommer til onani. Jeg har onanert daglig siden jeg var liten- på en bestemt måte. I det siste har jeg prøvd å utforske andre måter å fingre på, men jeg klarer bare å få orgasme med denne éne metoden. Jeg har vært seksuelt aktiv med partnere i 5 år, men klarer ikke få orgasme med partner- uansett hvor deilig det er. Kan dette være fordi jeg kun har onanert på én måte? Lurer også på om jeg kan ha et avhengighetsproblem. Så fort jeg kjeder meg, f.eks med skolearbeid- begynner jeg å tenke på seksuelle ting. Jeg klarer ikke legge dette fra meg, og ender alltid opp med å onanere. Føler at dette går utover skolearbeidet. I noen perioder onanerer jeg opptil 3 ganger daglig. I perioder hvor jeg har onanert ofte, opplever jeg i tillegg at orgasmene blir dårligere. Bør jeg prøve å slutte å onanere i en periode, eller er det feil av meg å anse dette som et «problem»? Og hvordan kan jeg lære meg å få orgasme på nye måter? Hilsen jente(20)

SVAR

Besvart 07.08.2020 20:31:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Er du lei av å onanere?

Mange skriver til ung.no og mener de onanerer for mye eller synes onaneringen har blitt kjedelig. Her er tipsene.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme ut, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
account_circle