Hopp til hovedinnholdet

Hun og kjæresten er 13 år og har vært sammen lenge, nå er de klare for å ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 13 år. har en kjæreste som jeg har vært med i 8 mnd. vi har holdt på over 2 år. jeg elsker han og han elsker meg, han er 13 også. vi er begge veldig modne og gjør ting sikkert ikke andre gjør. han føler seg veldig klar for sex og det gjør jeg igså. han sier han ikke presser meg og vil ikke før jeg r klar osv. men jeg føler meg klar og vil ha det har tenkt på dette i flere mnd nå. vi har kondomer. en annen ting jeg sliter med er barbering. jeh barberer der nede fordi jeg føler meg bedre da men natt til dagen etter vokser det ut igjen og blir hardt,vondt og stivt. barberer også magen fordi jeg har så mye hårvekst der:( det blir mørkere og ekkelt. hva gjør jeg? jeg blir også ekstremt våt når jeg er med han. sånn at underbuksa mi blir helt igjennom våt. det er flaut så skifter ofte underbukse hva skal jeg gjøre?? orker ikke ha det sånn. takk på forhånd.

SVAR

Besvart 27.09.2017 18:13:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle