Hopp til hovedinnholdet

Uønskede seksuelle fantasier. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har uønskede seksuelle tanker (lesbiske) og de plager meg. Jeg tror det har en forbindelse med porno og hendelser fra barndommen. Jeg synes det er forstyrrende og rart, fordi jeg liker ikke måten kvinner har samleie på, og jeg vil ikke måtte gjøre det for å finne ut av legningen min. Likevel overtenker jeg konstant over seksualitet, selv om jeg vet at jeg er heterofil. Kan det være ocd? Det rare er at når tankene kommer føles de så ekte, men når de forsvinner synes jeg tanken på de er så kvalmende. Jeg finner også meg selv drømme om at jeg ligger med jenter, og det føles som mareritt. Jeg kan se kvinner i virkeligheten og ha uøsnkede lesbiske scenarior i ''fantasien''. Slike tanker varer i ca 2-5 måneder og forsvinner, men kommer tilbake igjen. Jeg trenger hjelp, men vil ikke fortelle helsetjenesten om det. Det ødelegger gleden min, fordi jeg kan ikke styre tankene mine.

SVAR

Besvart 01.03.2018 14:47:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
account_circle