Hopp til hovedinnholdet

Hjelp ved rift i skjeden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har vært i ett serriøst forhold i litt over 3 år. Jeg satte inn en pstav for ikke så veldig lenge siden. Den siste tiden har jeg merket at jeg har begynt å sprekke nederst i skjeden etter samleie. Jeg lurer på om det kan ha noe med pstaven å gjøre, og om det er noe jeg kan gjøre for at jeg ikke skal sprekke opp mer. Det tar litt over sexlysten, og jeg greier ikke å ha sex dagen etter eller rett etterpå lenger... Jeg kan selvfølgelig bruke glidemiddel, men om det er noe annet jeg kan gjøre for at vi skal slippe å drasse med oss glidemiddelet ocer slt så vil jeg gjerne det. Vil helst beholde pstaven da jeg rett og slett ikke våger å ta spiral, og da jeg ikke er flink nok til å gå på p piller... Leter etter noen gode råd, takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 25.06.2018 20:47:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp ved seksuelle utfordringer

Har du problemer med reisning, tørrhet eller orgasme, kan et lite "treningsprogram" være verdt å prøve ut.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle