Hopp til hovedinnholdet

Er det greit at jeg går rundt naken hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I morgen skal foreldrene mine dra vekk. De kommer ikke hjem før sent på søndag. Er det greit at jeg går rundt naken når jeg er hjemme selv om det er en sjanse for at naboer kan se meg naken gjennom vinduene? Vi har også en hage uten noe særlig innsyn. Det går en tujahekk og en skillevegg rundt hagen. Er det greit at jeg soler meg naken i hagen siden det er lite sannsynlig at noen ser det? Er det greit om kjæresten min som er 13 også går naken her når han er på besøk, og eventuellt overnatter. Kan vi sove naken sammen? Kan vi også sole oss nakne sammen ute i hagen. Er det greit at vi har sex i hagen, og der det er en mulighet for å bli sett. Må jeg ta ned rullegardinene når jeg går rundt naken i huset?

SVAR

Besvart 20.08.2018 19:42:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle