Hopp til hovedinnholdet

Ble sammen med en gutt på snap og møtte ham.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg ble sammen med en gutt på snap for 2 uker siden og jeg møtte han forgie søndag og jeg angrer på at jeg møtte han fordi jeg og han hadde sex og jeg trodde ikke på han når han foreslo det så jeg sa at det var greit.Jeg er redd for at jeg kan være gravid og jeg er redd for at han kan ha smittet meg med noe. Han jeg møtte forgie søndag såg ut som at han var ca. 20 år, men jeg vet ikke hvor gammel han egentlig er. Jeg tenker på dette hele tiden og det plager meg. Hvordan skal jeg klare å tenke mindre på dette? Jeg har mistet venner etter at jeg møtte han. Hva kan jeg gjøre for få vennene mine til å forstå om at jeg angrer på det jeg gjorde forgie søndag?

SVAR

Besvart 15.12.2018 18:44:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angrer du etter ”one-night stand” og tilfeldig sex?

Har du opplevd å ha sex med noen uten at det ble noe mer? Du er ikke alene. Tilfeldig sex, eller "one-night stand", er relativt vanlig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle