Hopp til hovedinnholdet

Er redd for bekkeninfeksjon etter klamydia

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For 5 år siden hadde jeg klamydia. Jeg gikk med det i en måned før jeg fikk behandling. I det siste har jeg lest mye om klamydia, bekkenbetennelse og sterilitet og er veldig redd for at jeg har bekkenbetennelse. 1. Er det mulig å ha hatt bekkenbetennelse i 5 år uten at man har merket det? 2. Hvordan ser gynekologen at man har bekkenbetennelse, hvilken test gjør man? 3. For noen år siden hadde jeg smerter nederst i magen på venstre side, hver dag i flere måneder. Jeg hadde ingen andre symptomer. Er det et symptom på bekkenbetennelse? 4. Jeg er veldig bekymret for dette, er det noen tester jeg kan ta nå som kan vise om jeg har eller har hatt bekkenbetennelse?

SVAR

Besvart 13.02.2019 16:25:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle