Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at gutter blir kåte av føtter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke om jeg tok etter riktig kategori men jeg har en kjæreste på 15 å tror han blir kåt av føtter, hørt at det er vanlig og at noen gutter liker å bli sugd på føttene/suge jenter på føttene men vet ikke om det er sant, han tar alltid av sokken å sier at han skal ta den med hjem. Liksom å runke med den eller no,vet det høres rart ut men vet ikke jeg så er det vanlig at gutter blir kåte av det ?

SVAR

Besvart 23.09.2019 20:06:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle