Hopp til hovedinnholdet

Jeg blør og har smerter i underlivet, hva kan være galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har gått på p-piller i over ett halvt år, men den siste måneden har jeg bare tatt de ca hver tredje dag for jeg har glemt det. Og i går hadde jeg sex og begynnte å blø veldig mye etterpå. D svir åsså når noe berører fitta nå og når jeg tisser. Jeg blør fortsatt veldig mye. Og jeg tok ppiller hver dag en uke før jeg hadde sex. Så jeg lurte på om noen vet hva som kan være galt. For jeg har ingen symptoner til at jeg har mensen. Men har opplevd at fitta mi har revna litt før så jeg har blødd litt, men aldri så mye.

SVAR

Besvart 23.02.2020 19:30:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle