Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler ingen nytelse når jeg har sex eller fingrer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på snart 20 år. Jeg føler ingen nytelse når jeg har sex eller fingrer. Hadde sex for første gang for 1,5 år siden, og hatt det 13 ganger til sammen etter det, med flere ulike sexpartnere. Har prøvd ulike stillinger og forspill, og jeg blir alltid våt og kåt. Det gjør ikke vondt når jeg har sex, ikke engang første gang jeg hadde det, men det er som om jeg er helt lam der nede. Jeg trodde det bare skulle være slik de første gangene og at det ble digg etterhvert, men har begynt å miste troa. Har nettopp fått meg kjæreste, og de få gangene vi har hatt sex, har jeg bare måttet late som jeg likte det. Jeg tørr heller ikke fortelle det til noen, og jeg vil heller ikke dra til legen pga min sosial angst. Derimot kan jeg føle nytelse på klitoris, men da varer det bare i ca 5sek og så er det over. Synes dette er utrolig kjipt og ser egt ingen grunn til å ha sex lengre, når jeg ikke kjenner noe. Vet heller ikke hvordan jeg skal fortelle noen om dette, og hvordan kjæresten vil reagere.

SVAR

Besvart 06.05.2020 18:59:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle