Hopp til hovedinnholdet

Hei, mamma og pappa har sex over alt hele tiden, også om jeg er der...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma og pappa har sex hele tiden. Midt på dagen, på natta og på morningen. Dett er ikke noe problem i seg selv, det er fint at de koser seg. Men problemet er at de har sex overalt... til og med i stua og på kjøkkenet!!! Når jeg er hjemme liksom!! Jeg fersker dem hele tiden, og da slutter de ikke, og blir ikke flaue! Hvis de har sex på kjøkkenbenken, og jeg kommer inn å sier æsj eller noe sier de bare «gå ut litt, vi må bli ferdige». Jeg har snakket med begge og sagt at det ikke er greit, og de sier bare «men det er så deilig, og alle gjør det» de bryr seg ikke og det er ekkelt!!!!

SVAR

Besvart 01.04.2018 13:39:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle