Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt sex med en person som er rundt 25-27 år og er selv 14...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei så idag har jeg gjort noe dumt jeg har hatt sex med en person som er rundt 25-27 år og er selv 14 . Det hele startet med at han ville ha sex han og jeg snakket på Snapchat og har hatt sex en gang og men idag også. Jeg angrer er det min feil liksom det var jeg som kontaktet han den andre gangen og ba han om å komme til der hvor jeg bor. Jeg har tatt en video der hvor jeg suger han han ba meg slette det og jeg sa ja menjeg gikk på nylig slette også gjenopprettet jeg det der jeg har bilskiltet hans og jeg har lyst til å andmelde han men tror ikke jeg kan fordi vil ikke at foreldrene mine skal vite det. Hva bør jeg gjøre

SVAR

Besvart 02.04.2019 09:33:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Gutt og utsatt for overgrep

Også gutter opplever seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å prate om det vanskelige og tabubelagte.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle