Hopp til hovedinnholdet

Faren min har nå nettopp på nyttårsaften hatt sex med min beste venninne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min har nå nettopp på nyttårsaften hatt sex med min beste venninne. De gjorde det på sofaen i mitt påsyn. Han med dressbuksen rundt anklene, hun med skjørtet heist opp og trusen liggende på bordet. Etterpå satt de og snakket vanlig sammen en times tid, før de gjorde det igjen på nesten nøyaktig samme måte. Da hun dro, fikk hun en klem ved utgangsdøren. Det var deilig, takk, liksom. Er så satt ut og har hjertebank av dette at jeg har ikke ord. Det verste er at hun har kjæreste. Både hun og faren min moret seg over at han fikk sprute i henne, og at hun skulle forsøke å gi kjæresten sin "sloppy seconds" senere i natt. Hadde aldri trodd at de kunne være så rå og umoralske. Såvidt jeg vet, har hun ikke noen ordning med åpent forhold. Hvordan kan jeg ha samme forhold til venninnen min etter dette, og komme over synet av faren min som jukket på mellom bena hennes?

SVAR

Besvart 01.01.2019 14:22:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle