Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle alt sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har opplevd en del ting i det siste. Alt startet for snart et år siden. Bestevennen min flyttet og jeg savner henne. For ca et halvt år siden flytta foreldra mine fra hverandre. Slo opp med kjæresten min for litt siden. Og nå skal kanskje en veldig god venn fra klassen bytte skole. Jeg klarer ikke konsentrere meg noen ting på skolen og orker ikke gjøre mye lekser for jeg sover lte og spiser lite fordi jeg klarer ikke mer. Og når jeg kommer hjem fra skolen så sovner jeg med en gang omtrent men vet ikke hvordan jeg skal takle alt sammen bedre. Gymmen på skolen er vanskelig fordi jeg er så slapp. Selvtilitten min er på bunn og jeg mister motivasjonen min hele tiden. Jeg føler meg feit og har blitt vant til å spise så lite nå og har gått ned et par kilo den siste tiden. Jeg føler ikke at jeg kan snakke med alle vennene mine om dette, han ene kaller meg ego fordi jeg har så mamge problemer og da tenker sikkert alle sånn så da holder jeg alt for meg selv,det er tungt.hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.10.2015 11:09:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sorg kan påvirke skolehverdagen?

Ved sorg vil mye i livet være påvirket for en periode. Også skolehverdagen. Selv om det kan være tungt å gjennomføre skolen som før, kan det også være godt å ha faste rutiner og være på skolen som før.

 

Les mer
attach_file

Snakk med noen om foreldrenes samlivsbrudd

Selv om skilsmisse er vanlig i dag, kan det likevel være vondt for den enkelte! Skulle DU ønske du hadde noen andre å snakke med som også har opplevd skilsmisse? På mange skoler i landet kan du det.

 

Les mer
attach_file

Forandringer etter foreldrenes brudd

Samlivsbrudd kan oppleves forskjellig, men for de fleste påvirker det livet. Noen får det litt vanskeligere en stund, men du kan selv gjøre noe for å påvirke hvordan DU har det.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle