Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer kanskje på å ha kontakt med stefaren min igjen, men er usikker. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Moren min og stefaren min gjorde det slutt for snart ett år siden, etter 9år sammen. (Har aldri hatt et forhold til min biologiske far, møtte han først for et år siden) Stefaren min kom inn i livet mitt når jeg var 7år, men i løpet av alle de årene greide jeg aldri å akseptere han helt og skjøv han vekk. Han var reiste likevel på alle foreldremøter og gjorde alt det en far gjør, inkludert grensesetting og alt barn ser på som "negativt" Etter at de gjorde det slutt har jeg hatt svært lite kontakt med han. Da de gjorde det slutt sa han at vi kunne ha et forhold hvis jeg ønsket det, men jeg var ikke sikker på om jeg ville det, og siden den gang har jeg egentlig bare fortrengt hele greia. Etter jeg møtte han sist fikk jeg høre fra noen som kjenner han godt, at han ønsket gjerne og ha et forhold til meg og at han savnet meg. Ble egentlig ganske lei meg fordi jeg vil jo ikke såre noen. Virker Ok nå å kanskje ha et forhold til han, men er usikker. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.11.2016 10:42:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle