Hopp til hovedinnholdet

Vi har dårlig råd. Foreldrene mine er uten jobb, de krangler og har nå gått fra hverandre. Mamma vil ta med meg til en annen by, vekk fra far og bror. Jeg føler at det ikke er noen vits i å leve... Hva kan en 14 åring hjelpe til med? Og er det lurt å flytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi sliter med alt i hjemmet for tiden... Mamma å pappa har kranglet i 5 år, de har endelig gått fra hverandre. Alle fire (mor,far,bror og jeg) bor fortsatt i samme hus. Pappa har mistet jobben, mamma har ikke jobb (pga sykdom). Vi har nesten null penger. Og nå lurer mamma på om jeg og hun skal flytte til en annen by, mens pappa og bror bor her. Men vi har ikke råd til noe som helst. Er det noe en 14 åring kan hjelpe med!? Og tror du det er smart å bli med til den andre byen? Sikkert et vanskelig spørsmål men... Akkurat nå føler jeg egentli ikke noe vits i å leve, føler jeg bare tar plass. Og det med flyttingen, hvordan skal jeg få nye venner og sånn??

Redigert

SVAR

Besvart 25.01.2017 22:55:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Flytting når foreldrene skiller seg

Skilsmisse kan skape en sårbar situasjon for foreldrene, men kanskje ennå mer for barna, særlig dersom én eller begge foreldre skal flytte.

Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle