Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til pappa men mamma sier nei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma og pappa ble skilt i 2015. Da fikk mamma en slags «rett» eller noe sånt ovenfor meg og mine søsken. Pappa skal flytte bort fra plassen vi bor på nå. Jeg har egentlig bare 2 venner her som jeg bruker å være sammen med. Og jeg vil flytte med ham og forloveden hans. Det er greit for pappa og alle andre, men ikke mamma. Jeg syntes dette er veldig dumt. Hvis jeg ikke trives kan jeg jo flytte tilbake hit. Jeg ønsker og bo med pappa. Men mamma bare sier at det ikke kommer til å skje. Hvordan skal jeg få lov til å flytte til pappa?

SVAR

Besvart 18.03.2018 10:34:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

DU skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle