Hopp til hovedinnholdet

Bor like mye hos mamma og pappa. Kan jeg velge å bo litt mer hos mamma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 14 år, og bor like mye hos mamma, som hos pappa. Pappa har fått seg kjæreste, som jeg ikke liker. Jeg synes hun er slem, og alt for streng. Jeg liker henne rett og slett ikke. Mamma og pappa bor 150 meter unna hverandre, og jeg lurer på om jeg kan velge å bo litt hos mamma, når pappas kjæreste er der? Vi har kranglet en del, og jeg orker ikke å være i nærheten av henne.

SVAR

Besvart 22.05.2018 10:19:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle