Hopp til hovedinnholdet

Hallo. : ) jeg er en jente på 13 . jeg liker siden deres VELDIG godt . å har spurt om noen ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hallo. : )
jeg er en jente på 13 .
jeg liker siden deres VELDIG godt . å har spurt om noen spørsmål før ..
Å jeg synnes det er veldig deilig å kunne snakke ut på den måten .
Jeg kan snakke med mamma også, men det blir ikke det samme ..
Men jeg har liksom et spørsmål til dere . det er ikke akkurat et spørsmål men jajja..
Det er det at , jeg har hatt utrolig vanskelige perioder i livet . skillsmisse 2 ganger .
Å mye mye mer . advkoter og flytting og rettsaker og barnetvernet . osv .
det har ikke vært så lett .. Å jeg føler at jg blir skikkelig fort sjalu .
Jg har fått meg en bestevenn som betyr så utrolig mye . jeg hvet liksom ikke hva jeg kunne gjort uten henne .. hun hjelper meg å sånt . men hverfall før vis jeg så henne "leke" eller noe sånt med en annen jente så ble jg skikkelig sjalu . jeg er liksom veldig redd for at ikke jeg kan være hennes lenger fordi hun betyr så utrolig mye . nå er det litt bedre . nå liker henne ikke den personen lenger . så har jeg en helt fantastisk kusine ! hun har også gått gjennom mye .
VELDIG mye , så vi har god kontakt men hun bor 8timer unna .. jeg er så glaa jeg har dem . det er dem som betyr mest for meg . å jeg veet ikke hva jeg kunne gjort uten dem .
men jaa , jeg merker at jeg innimellom er deppa . jeg veet ikke hvorfor om det er det med alt det som har skjedd i livet mitt osv . men jeg merker det selv , at jeg noen ganger kan være skikkelig deppa .. det er vanskelig , det har skjedd spesielt mye det siste året den andre skillsmissen og barnetvernet . osv . jeg jobber ikke bra på skolen . alt går liksom til helvette .. det føles sånn av og til . jeg begynner å gråte . å tenker på mye . gamle ting .
det er vanskelig . veldig vanskelig . snakker litt med broren min men jeg flytta fra han til mamma . så ser han bare annen hver helg . å han hjelper meg mye . vi snakker oftest på msn . men det hjelper . bestevennina prøver å hjelpe til .. men jeg trur ikke hun skjønner helt . hun hjalp meg på den andre skillsmissen å støtter meg osv . men det var med engang det skjedde . fordi jeg hadde halv søsken . å stefaren min var som en pappa for meg . vi hadde bodd sammen i 8år . å jeg trur ikke bestevennina skjønner det liksom . så da jeg sier til henne at jeg gråter å har det vanskelig osv . så trur jeg ikke hun skjønner det liksom .
det er bare kusina mi som skjønner meg , hun har jo godt gjennom mye henne og . sa da skjønner jeg det . men jeg trur jeg snart depper helt av . det er vanskelig .
kan dere hjelpe meg ? . jeg trenger det virkelig . så har jeg noe annet.. jeg biter huden rundt neglene klarer ikke å slutte . å begynnte med det etter at alt skjedde .. kan det være derfor . fordi jeg har det vanskelig osv . ? værsåsnill . jeg trenger hjelp ! ..

SVAR

Besvart 04.03.2009 12:30:17
account_circle