Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til faren min fordi jeg blir mobbet på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil flytte til faren min men moren min vil ikke at jeg skal flytte dit fordi han har hatt drikkeproblemer tidligere men jeg har sett at han har skjerpet seg men hun tror ikke at han har det. Og før bodde jeg og moren min nærme faren min men så flyttet vi så jeg gikk på skolen som er der faren min bor som jeg vil begynne på hvis jeg flytter dit så jeg kjenner alle allerede og der hvor jeg bor med moren min nå går veldig mange på skolen min å kaller meg veldig stygge navn. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg klarer ikke å gå på skolen hver dag og vite at jeg kommmer til å få slengt masse stygge kommentarer på meg.

SVAR

Besvart 18.07.2018 10:56:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle