Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen spørsmål angående skilsmisse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har noen spørsmål angående skilsmisse 1) Mine foreldre skal skille seg, og begge vil at den andre skal flytte ut av huset/ kjøpe den andre ut fra huset. Hvem har da prioriteten da? De kjøpte huse da de var gift, men den ene betalte for alt siden den andre hadde ikke kapasiteten til å betale på den tiden. Samtidig har personen som kjøpte huse, betalt forsikring og alt fra strøm og vann regning. 2) Foreldrene mine eier også 2 biler og begge bilene står under den enes navn. Hvem som brukte mest penger vet jeg ikke, men er det den som har navne sitt på bilen sånn får bilen når de skiller seg. 3) Så skal da det deles likt selv om den ene kjøpte mesteparten og betalte for alt nesten? 4) Jeg har noen søsken og lurer på om vis de vil bo hos den ene forelderen selv om han/hun har ikke inntekter som kan dekke alt for dem går da barna til den andre Takker på forhold

SVAR

Besvart 09.09.2018 21:10:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle