Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg mister pappaen min til hans nye kone og hennes barn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og pappa skilte seg for noen år siden. Men nå har pappa fått seg KONE. Jeg kjenner henne nesten ikke. Hun og barnet hennes bodde hos oss i 3 uker, og så fikk jeg høre av mamma og søsteren min at pappa fridde til henne. Hun kommer fra et annet land på andre siden av jordkloden, og kan ikke norsk. Jeg og søsteren min bor nå hos mamma mest, og er hos pappa annenhver helg. Men jeg føler at jeg mister min pappa til dem. De krangler hele tiden og i det siste så har hun bodd hos onkelen min eller tanten min siden pappa og henne krangler. Jeg vil bare ha pappaen min tilbake. Det er som om han glemmer meg hele tiden. Han glemmer å hente meg på treninger. Jeg syntes at det er veldig ubehagelig å være med dem. Husker at hun nesten sa rett ut at de hadde sex. Liker ikke tanken at pappa er med en annen person. Hva kan jeg gjøre? Jeg vil heller ikke at henne og pappa skal skille seg, for da blir pappa lei seg.

SVAR

Besvart 14.10.2018 22:13:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle