Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvordan jeg ska kunne få ordne at jeg bor bare hos faren min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

4.11/18 Hei jeg er en 15 år gammel jente Foreldrene mine er skilt og jeg bor nå en uke hos ver av mine foreldre. Men jeg stresser veldig i verdagen og på hvor tingene mine er får jeg har mistet kontrollen. Og det er vanskelig å bo i en bag som jeg alltid glemmer å ta med meg noe når jeg ska til den andre. Jeg har lyst til å bo med bonus moren min og faren min ( og halv søster/bror min men som ikke kommer til verden før i april) men uansett jeg føler meg mer hjemme der og får litt mer privatliv siden når jeg bor hos moren min må jeg dele rom. Så jeg vet ikke hvordan jeg ska kunne få ordne at jeg bor bare hos faren og bonus moren min. Jeg har snakket litt om det med dem men de vill ikke snakke om det så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Håper dere kan hjelpe meg og gi meg noen tips.

SVAR

Besvart 08.11.2018 23:28:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle