Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine skal skilles og det er et kaos hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma møtte en mann i sommer og hun har holdt på lenge med han. Det er bestemt at foreldrene mine skal skilles nå, og jeg nekter å bo med mamma om denne mannen er her. Pappa er en veldig god far mot meg, men jeg trenger en mamma også. Hun skulle på en kunstutstilling og sa hun kom til å komme hjem 7 om kvelden, men kommer hjem 8.30 på morgningen i stedet. Hun svikter alle i familien og jeg skjønner ikke hvordan pappa takler det. Mamma hadde sex med han andre og jeg har ikke lyst til å se henne mer, jeg takler ikke synet av henne, hun er så stygg. Jeg sliter med venner på skolen og de jeg har tørr jeg ikke å snakke med om dette. Hver gang jeg kommer hjem så blir jeg dratt inn i dette kaoset. Og det eneste som holder meg oppe er hunden min. Jeg har to eldre søsken der hvor den ene av dem bor hjemme, men hun tenker på en annen måte, jeg blir nesten mer lei meg på en måte fordi hun er flink til å få meg til å innse, hun har tenkt å flytte ut nå.

SVAR

Besvart 29.11.2018 21:25:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa er utro - hva gjør jeg?

Har du mistanke om at en av foreldrene dine er utro? Det kan skape usikkerhet og være vanskelig og sårbart. Her får du noen tips til hva du kan gjøre, og hvordan du kan snakke med foreldrene dine om det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle