Hopp til hovedinnholdet

Sliter med skole,miljø, motivasjon, skilsmisse, flytting, konfirmasjon...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg sliter med å jobbe på skolen, altså at jeg mister konsentrasjonen min, har heller ikke motivasjon til å jobbe eller gjøre noe i det hele tatt. Tankene mine har bare aldri gitt slipp. Jeg å vennene mine hadde litt problemer med noen i klassen, det gikk litt over styr ved at noen av mine venner sa det var mobbing, etter det har det vært litt kjipt å dra på skolen, fordi de i klassen har gått rundt å fortalt det til alle vennen sine, til å med lærere. Etter nyttår fikk jeg å broren min vite at mamma og pappa skal skilles, dette var og er fortsatt vondt, på grunn av det skal jeg flytte, i tillegg til det er det konfirmasjon til meg, tentamen og flytting. Broren min å jeg krangler hele tiden eller så snakker vi ikke sammen i det hele tatt. Ene læreren min synes jeg ikke viser at jeg kan mer en det jeg vil, det er vondt å høre fordi jeg prøver. Å det med klassen min, jeg har dårlig samvittighet for det som skjedde og vil si unnskyld. Dette har ødelagt skole for meg å motivasjon.

SVAR

Besvart 09.04.2019 10:07:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Flytting når foreldrene skiller seg

Skilsmisse kan skape en sårbar situasjon for foreldrene, men kanskje ennå mer for barna, særlig dersom én eller begge foreldre skal flytte.

Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle