Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år med skilte foreldre. Vil bo hos pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i mange måneder tenkt på dette. Mamma og pappa er skilt, men heldigvis skilte de seg før de begynte med masse sånn krangling. De kan krangle en del nå om fordelingen med barna og sånt. Jeg og mamma har lenge hatt et veldig bra og sterkt bånd, men jeg vet ikke lenger hvordan det går nå. Storesøsteren min (15) har spiseforstyrrelser og er ikke hjemme lenger. Jeg og mamma har egentlig ikke noe dårlig kjemi, men mamma og jeg har en tendens til å begynne å krangle uten grunn osv. Jeg vet ikke helt hva jeg burde, men jeg har lenge tenkt på å flytte til pappa for fullt. Nå som storesøsteren min er mye borte og mamma å pappa bytter på å være med henne, så er det ikke noe særlig forskjell på hvor mye vi er hos pappa, og hvor mye vi er hos mamma. Men jeg merker at jeg har det bedre hos pappa, men vil ikke si dette til hverken mamma eller pappa. Håper ikke jeg er den eneste i denne situasjonen. -Jente 13 år.

SVAR

Besvart 23.04.2019 22:21:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle