Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa er skilt, men samarbeider ikke i det hele tatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, foreldrene mine er skilte og har vært det så lenge jeg kan huske. Mamma og pappa samarbeider ikke i det hele tatt, og har ikke snakket til hverandre på flere år. Derfor går all informasjon gjennom meg og broren min, samt all frustrasjon mot hverandre. Jeg har i flere år måttet høre på at mamma snakker dritt om pappa til meg, og jeg har sagt tydelig ifra evig mange ganger, men hun vil ikke høre på meg og det gjør utrolig vondt. Snakker med helsesøster og familievernkontoret men det er nyttesløst. De har null respekt for hverandre, og det går brutalt utover meg. Har ingen anelse om hva jeg skal gjøre for å få det bedre, men jeg trenger virkelig at noen skal si til meg at det ikke skal være sånn og at det ikke er min feil, fordi det føles virkelig sånn.

SVAR

Besvart 06.06.2019 10:41:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle