Hopp til hovedinnholdet

Min mor og far krangler hele tiden, og jeg krangler med min mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente på 14 år som har det dritt akkuratt nå. Mamma og pappa er skilt og det har de vært lenge ,men de krangler ennå. Mamma har blitt syk av alt kranglingen og av og til, orker hun ikke engang å gå på jobb. Pappa har bodd i ett annet land lenge og har endelig flyttet til hjemlandet. Han hadde flyttet til byen og hadde sendt melding til mamma at han flyttet så langt vekke, fordi han ville ikke at jeg og lillesøster skulle komme på besøk hele tiden. Det såret meg veldig. Meg og mamma krangler hver dag om alt, og mamma blir så sur fort av ingenting, og snakker til meg som at jeg er en idiot. I dag sa hun noe som jeg aldrig kommer til å glemme og det såret meg så veldig at jeg ikke orker mer. Vennene mine baksnakker meg hele tiden og kaller meg en bitch og at jeg er en 'dramaqueen'.En dag fortelte jeg min bestevenn hvordan jeg egentlig har det. Hun stoppet å snakke med meg fordi det gikk rykter om at jeg hadde snakker dritt om hun. Jeg har ingen å snakke med.

SVAR

Besvart 28.07.2019 01:01:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle