Jeg har alltid elsket julen, men nå feirer vi ikke jul sammen Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har alltid elsket julen, men nå feirer vi ikke jul sammen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har alltid elsket julen og spesielt juleaften! Jeg går alltid å gleder meg lenge og har alltid ville ha valgt jul over bursdag osv. Men i år er det annerledes:( jeg går bare å gruer meg og vil helst bare hoppe over julen. Grunnen er at Mamma og pappa skilte seg får ca 1 år siden og det var den siste julen alle feiret sammen. I år og videre i livet får jeg mest sannsynlig aldri en juleaften med begge foreldrene mine og jeg synes det er helt forferdelig at jeg ikke får gitt dem en klem og åpne pakker med de lenger:( Alle vennene mine snakker om at de gleder seg så fælt til jul men jeg gråter bare når jeg tenker på det. Hva skal jeg gjøre får å føle meg bedre? :(

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer