Hopp til hovedinnholdet

Mine foreldre er nylig skilt, og jeg strever med presset på ungdomsskolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nettopp begynt på ungdomsskolen og kjenner allerede at jeg har veldig mye å gjøre. Jeg merket at jeg selv synes det er veldig viktig med gode karakterer. Jeg fikk en dårlig karakter og gråt meg i søvn allerede da. Føler også at jeg har mistet matlysten litt. Er liksom aldri sulten mer, men jeg vet at jeg burde spise, og jeg har lyst til å spise, men blir ikke sulten. I tillegg til det har foreldrene mine nylig blitt skilt, og det er veldig trist. Skulle ønske alt bare kunne gå tilbake til hvordan det var før. Jeg tenker også veldig mye på min døde bestefar, som jeg savner utrolig mye, spesielt nå i juletiden. Takler ikke mer press og stress nå. Jeg gråter nesten alltid når jeg er alene. Jeg vil bare at ting skal bli som de var før..

SVAR

Besvart 12.11.2019 22:29:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle