Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er skilt og klarer ikke snakke sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! foreldrene mine er skilt. De BARE KRANGLER. klarer ikke snakke sammen i det hele tatt. Bor bare 5 min fra hverandre. Og jeg bor en veke hos hver, mens lillesøsteren min bytter hver 3.dag (hun er 8) Moren min mener at lillesøsteren min burde være en veke hos hver, mens faren min er fast bestemt på at hun skal bytte 3. kvar dag. Det er ganske mye stress med ting som skal hit å dit og når de ikke klarer å planlegge sammen blir alt bare et rot. Det er helt sykt at de ikke klarer å planlegge. og alt eg bare ut av kontroll... HVA KAN JEG GJØRE? Jeg blir innblandet uansett hvor hardt jeg prøver å ikke være det. OG hvordan kan de slutte å krangle???

SVAR

Besvart 22.02.2013 11:04:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med noen om foreldrenes samlivsbrudd

Selv om skilsmisse er vanlig i dag, kan det likevel være vondt for den enkelte! Skulle DU ønske du hadde noen andre å snakke med som også har opplevd skilsmisse? På mange skoler i landet kan du det.

 

Les mer
attach_file

Forandringer etter foreldrenes brudd

Samlivsbrudd kan oppleves forskjellig, men for de fleste påvirker det livet. Noen får det litt vanskeligere en stund, men du kan selv gjøre noe for å påvirke hvordan DU har det.

 

Les mer
account_circle