Hopp til hovedinnholdet

Skolen min er for det meste bra, men skolen har litt for dolige lærere,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,
skolen min er for det meste bra, men skolen har litt for dolige lærere, men det som er problemet er at lærerne ikke har kontroll over klassen siden det er veldig mange bråkete i spesielt min klasse.
Men jeg lurer på om "lærere" som egentlig ikke er utdannet lærere Som bare skal være hjelp(assitenter) lørere i timene være lærere i timer vis Læreren som egentlig skulle ha timen er syk? Det er det på skolen min, og den læreren som skal være vikaren er ikke utdannet lærer og har ikke styr på klassen alt blir bare tull og vi får ikke gjort det vi skal og jeg begynner og bli ganske sliten av det.
Men mange av timene er jeg ganske fornyd med men det som også er problemet er at lærerne og elevene komunisere for dolig og det er også en av grunnene til alt bråket, og det som er ganske iriterende og er at noen av lærerene forskjells behandler elevnen sellom mange er med på en ting så er det de vanlige som får kjeft.
Det er en jente i klassen min som slipper unda nesten det meste, men hun er egenlig ganske frekk hun svarer stygt til andre og mobber endel, men det jeg syntes er ganske synd er at hun er valgt som elevråds representant bare fordig hun er mest populær
domt og det er når det er Elevråds valg da er det altid de som er mest populære som blir valg
dem ser ikke etter om man er intrisert i skolen eller andre ting.
De som er nå har sakt til meg at det beste med elevrådet er at de slipper timene og det syntes jeg er ganske synd.

Så hadde det ikke vært for mangel på lærere og noen evlever som oppfører seg dolig hadde min skole vært helt på topp.

SVAR

Besvart 19.05.2008 15:02:44
account_circle