Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen venner i klassen, og jeg gråter hver kveld.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg har nettopp startet på vgs. Jeg var veldig uheldig med klassen fordi ingen i klassen min unntatt en jente er ''min type'' ( høres veldig ut som om jeg velger venner, men jeg gjør ikke det). Nå har jeg gått på skolen i 2 og en halv uke og alle hadde allered gruppert seg de første dagene. Dette gjør meg utrolig deprimert fordi alle jeg kjenner har fått utrolig gode venner og er ute nesten hele tiden, i motsetning til meg som sitter hjemme hver eneste dag uten venner. Jeg kan ikke være med i non av de grupperte gjengene fordi jeg vet at de vil være veldig bitchy mot meg og ja, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det fungerer ihvertfall ikke. Bestevennen min går på en annen skole og hun trives utrolig godt, men føler jeg har mistet mye kontakt med hun også siden hun er så mye med de nye vennene hennes. Jeg trives ikke på skolen i det hele tatt, og hvis jeg bytter skole kan det hende jeg kommer i en klasse hvor folk allerede har gruppert seg og da blir det egentlig det samme og jeg kan ikke bytte igjen. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre lenger, gråter over dette hver eneste kveld og jeg aner virkelig ikke hva jeg kan gjøre lenger.

SVAR

Besvart 05.09.2013 20:14:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle