Hopp til hovedinnholdet

Er liksom klemt mellom de moderne og de vanlige

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13år. Jeg har problemer på skolen med svetting, klesvalg og venner. Det første er at jeg svetter veldig mye jeg ble mobbet av det før men det ble stoppet men jeg svetter veldig mye så kan jeg gjøre noe med det? Det andre spørsmålet er at jeg har veldig mye klær men jeg ga bort en god del. Alle på skolen min har liksom alle de peneste kuleste og ja alt av pene og kule klær. Og på min skole kan man bli mobbet av sånt så hva kan jeg gjøre med det? Det tredje spørsmålet er at i klassen min er det to grupper den ene er "de vanlige" den andre gruppe er liksom de "modere ungene" alle i klassen min er i en av de to gruppene. Unntatt meg jeg er liksom klemt fast mellom de to gruppene så jeg er veldig mye alene. Hva kan jeg gjøre? Håper på svar fort!

SVAR

Besvart 06.11.2013 15:01:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle