Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig lei skole,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei! Jeg er veldig lei skole, da mener jeg veldig lei. Jeg har gått fra 4 i snitt til 2. Jeg gråter nesten av tanken på skole, jeg har gode venner på skolen men det gjør ikke motivasjonen bedre. Jeg går i 10 nå. Jeg mistet motivasjonen i slutten av 9, og blitt enda enda værre. Jeg skulle heller ønske å jobbe, enn å gå på skolen. Blir bare sliten av tanken på at jeg har lekser hver gang når jeg kommer hjem. Og jeg har veldig dårlig immunforsvar så jeg blir lett forskjøla, har gått ofte på skolen med forkjølese siden jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke går på skolen fordi læreren/medelver skal tro at jeg skulker. Kan være veldig forkjøla en dag, og neste dag er jeg ok. Jeg klarer ikke å snakke om problemene mine til lærerene/helsesøster/rådgiver fordi da begynner jeg bare å gråte, det er noe jeg ikke vil :/ Jeg synes det er ok at jeg blir hjemme når jeg ikke føler meg bra og ikke gjør lekser, men heller øver til tentamen når det er tentamen. Og jeg gir fult faen i andre prøver..

SVAR

Besvart 15.01.2014 11:26:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
attach_file

Når skolen er et ork

Du sliter med å komme deg opp når vekkerklokken ringer. Karakterene synker. Du syns skolen er et ork og blir kvalm ved tanken på å komme deg dit. Fins det noe du kan gjøre for å øke skolemotivasjonen?

 

Les mer
account_circle