Hopp til hovedinnholdet

Har begynt på videregående og føler meg utenfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp starten på videregående skole. Jeg har vært litt uheldig med klassen, ettersom jeg ikke kom med noen nære venner av meg. Hun ene jeg kom i klasse med gikk heldigvis på min gamle skole, men byttet nettop til en annen Nå føler jeg meg veldig alene i klasse. Alle har venner fra sin skole som de pleier å være med. Selvom jeg har "gjengen" min som jeg møter i friminutter, føler jeg meg alene. Etter jeg begynte på videregående føler jeg at jeg ikke har noen nære venner.Vi er en gjeng på 15 stk hvor oftest jeg er en av de som ikke blir inkludert. F.eks blir jeg ofte ikke inkludert på forskjellig vors som jentene holder. Når jeg spør om en veninne vil overnatte sammen i helgen sier hun ofte at hun må se ann. Det ender ofte med at hun ikke kan, også sitter jeg alene i helgene uten å ha noe å gjøre. Jeg føler generelt at alltid jeg må spørre om vi skal finne på noe, hun spør aldri. I det siste har det blitt ille, hvor jeg har grått og tenkt at jeg ikke orker mere..Hva skal jeg gj

SVAR

Besvart 09.09.2014 20:33:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle