Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg veldig til vi skal ha svømming på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vi har svømming på skolen om noen uker. Og det går jeg og gruer meg så mye til, jeg er kvalm og vondt i magen så og si hele tiden, for jeg går å tenker på det. Jeg sliter nemlig med selvskading, lav selvtillit, angst og litt depresjon. (Jeg får hjelp med selvskadingen, og prøver å slutte.) vi har svømming med klassen under min og klassen under der igjen, så vi er altså 3 klasser som har svømming samtidig. Ifjor da jeg var med (og hadde kuttet meg dagen før) fikk jeg masse kommentarer slengt i trynet som oppmerksomhetsyk, syk, og mange lo av meg. Etter det har jeg fått enda verre angst av svømming. Det er en klump i halsen som kommer hver gang jeg tenker på at det er noen uker tips svømming, og av og til begynner jeg å gråte. Må jeg være med på svømming? Jeg kunne gjort HVA som helst istede for å være med.

SVAR

Besvart 20.10.2014 08:43:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
account_circle