Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker hverken guttene eller jentene i klassen og føler meg mobbet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Føler meg mobbet pga jeg ikke har facebook. Slettet det for litt over 1 år siden, fordi jeg var sliten og følte så mye press på facebook. Jeg gruer meg til skolen hver dag, ikke bare pga dette men fordi jeg ikke trives i den nye klassen.. På ungdomsskolen likte jeg ikke guttene i klassen, men jentene var greie. Nå liker jeg verken guttene eller jentene i klassen. Har ingen venner i klassen. Jeg kjenner alle, har gått i klasse med de fleste tidligere, på barneskolen eller us. Så jeg vet at jeg ikke går overens med dem. Og igjen dømmer de meg bare fordi jeg ikke har facebook. Klassen er rett og slett respektløs. Jeg har vondt i ryggen og trenger derfor en litt annen stol, men alle vil ha sånn stol så de timene jeg har time et annet sted, har noen tatt min stol og jeg får den ikke tilbake. Tar jeg den tilbake blir jeg svært upopulær. I gymtimene må vi ofte gå sammen to og to, eller i grupper.. Og jeg er like redd hver gang. Trenger forslag til hva jeg skal si til læreren.

SVAR

Besvart 22.10.2014 14:00:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle