Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke på skolen og vurderer å bytte skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har startet på VGs i år og har kommet i en klasse der jeg kjenner bare to jenter som er bestevenner. Jeg ble med i gjengen i tiende klasse og føler er at jeg blir ignorert. hvis jeg spør hva de snakker om får jeg bare "ikke noe" tilbake. jeg har prøvd å bli kjent med andre folk i klassen med vi har ikke samme interesser og er helt forskjellige. Tre personer i klassen min har byttet skole og jeg har også lyst til det, men får ikke lov av foreldre. På den andre skolen (som er lengre unna, ca 30 min med buss) har jeg en bestevenninne som har veldig lyst til at jeg skal bytte skole, og en jeg var god venn med før men har mista kontakten og mange andre som jeg tror jeg kan bli venn med som har noen av samme interesser som meg. Foreldre mener at jeg det er dumt og siden jeg har gått på 7 skoler i løpet av 6 år av forskjellige grunner er det uaktuelt å bytte igjen. Jeg trives ikke på skolen og gruer meg til friminuttene hver dag. har dere noen råd om hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 23.11.2014 10:09:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
account_circle