Hopp til hovedinnholdet

Hvilke karakterer kommer på vitnemålet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg lurte på to enkele spørsmål. 1. Når jeg skal gå påbygging neste år vet jeg at karakterene fra vg2 teller, men teller matte og naturfagen fra vg1 eller ikke? 2. Jeg fikk 5 i naturfag på første året, forsvinner den når jeg starter på påbygg på en måte? Altså at den forsvinner fra vitnemålet siden vi skal ha naturfag på påbygg også? 3. Får vi en karakter i 1P og en i 2P når vi får vitnemålet vårt? Jeg fikk en dårlig karakter i matte på vg1 som jeg ikke er noe stolt over. Jeg strøyk ikke, men det er kleint og ha den på vitnemålet da jeg vet jeg egentlig er bedre.

SVAR

Besvart 16.03.2015 12:26:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
account_circle