Hopp til hovedinnholdet

Sliter skikkelig på skolen nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg går i 10. og sliter skikkelig på skolen. Jeg klarer ikke å gjøre noe når jeg er på skolen, jeg greier heller ikke å gjøre noe skolearbeid når jeg er hjemme heller. Det fører til at jeg bare sitter i klasserommet og ikke gjør noe. Jeg sliter med å få gjort innleveringer og fremføringer fordi jeg ikke klarer og komme igang. Det fører til at jeg har mye fravær fordi jeg drar heller og trener istedet for å være på skolen. Jeg føler det bare er bortkastet tid og bare sitte der uten å gjøre noe nytte av meg. i 9. klasse hadde jeg 5'er i samf.fag og matte, men nå har jeg bare 2'ere og 3'ere. Jeg har prøvd å snakke med både rådgiveren på skolen og min kontaktlærer, men det hjelper ingen ting. Jeg trives ekstremt godt sosialt på skolen, og har ingen problemer hjemme. Hva kan jeg gjøre med det? Og hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kommer inn på videregående? Det er veldig kort tid igjen (det motiverer meg ingenting) Så JegFølerAtDetErLittBortkastetOgSkriveDetteMenHåperPåDetBeste :)

SVAR

Besvart 11.05.2015 09:44:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle