Hopp til hovedinnholdet

Kan skolen ta hensyn til alt som skjer i livet mitt nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei forrige uke døde bestefar og nå ligger min bror på 18 år på sykehuset for 2 gang med problemer i hjertet! Pappa døde av hjerteinfarkt nær jeg var 9år så er redd og bekymret for han. Dette påvirket skolegangen min jeg går først året studiespesialiserinde og jeg har så mye å tenke på at jeg har problemer med å konsentrere meg å lære! Dette påvirker karakterene mine! Jeg har brukt å ligge på 5-6 i min tid på Vgs å nå på 3-4. Skal lærere ta hensyn til dette? Å vil det evt føre til en bedre karakter enn hva poengsummen sier? Med hensyn til at det er litt for mye som skjer i livet mitt akkurat nå...

SVAR

Besvart 08.11.2015 20:18:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle