Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta vgs som privatist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på om jeg kan ta hele VGS som privatist. Jeg er skikkelig skolelei, og føler jeg hadde gjort det bedre om jeg hadde jobbet hjemmefra og lest meg opp selv. Har i hovedsak 6 spørsmål: 1. Hvor dyrt er det om jeg tar HELE VGS som privatist? 2. Må man ha eksamen i ALLE fag? 3. Jeg går toppidrett, og har 2 ekstra fag, kan jeg fremdeles gå toppidrett som privatist? 4. Kan jeg fullføre VGS på kortere tid enn 3 år? 5. Kan jeg f.eks. fokusere på 3 fag av gangen? F.eks. matte, engelsk og norsk? Så når jeg er ferdig tar jeg naturfag, geografi og treningslære? Og gå gjennom VGS på denne måten? 6. Venninnen min går VGS som privatist men hun bor i Sverige. Er det veldig mye annerledes i Norge? Jeg er helt lost, er så ekstremt skolelei, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Er et slit å komme seg på skolen...

SVAR

Besvart 01.12.2015 14:10:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
account_circle