Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror kanskje jeg har ADHD

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et veldig stort problem som både på virker skolehverdagen min og hjemme. Problemet er at jeg tror kanskje jeg har ADHD, men er ikke sikker. Jeg bare klarer ikke å leve sånn her. Konsentrasjonen min er ustabil, jeg har så vanskeligheter når det gjelder konsentrasjon. Jeg tenker på noe helt annet enn temaet. Jeg kan bli også veldig masete/slitsom og hyper til tider. Jeg glemmer å gjøre ting, og jeg blir rett å slett flau. Karkaterene mine synker, og jeg blir så lei. Lei over å ikke klare å fokusere. Lei over å ikke klare å følge mine planer. Jeg vil bare vite hva som er galt med meg, for det er noe som ikke stemmer!! Jeg kan bli veldig fort sur, å få "sinneamfall". Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.01.2016 11:43:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
account_circle