Hopp til hovedinnholdet

Bli lege ved å gå restaurant og matfag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, egentlig så var fremtiden min planlagt jeg skulle søke på Forskerlinja på videregående også studere medisin. Men idag var jeg på et praksiskurs på restaurant og matfag fordi det ikke var ledige plasser på Forskerlinja. Det var veldig gøy og nå er jeg blitt veldig usikker om jeg fortsatt vil begynne på forskerlinja. Jeg har veldig lyst til å ta restaurant og matfag også ta påbygging sånn at jeg fortsatt kan studere medisin. Men er det mulig? Kan du studere hva du vil etter du har tatt påbygging? Læreren min sa at man ikke kan studere hva man vil fordi man ikke får nok matte? Er det sant? Kan jeg ikke studere medisin hvis jeg tar påbygging..? Ble veldig usikker

SVAR

Besvart 13.03.2016 20:03:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
account_circle