Hopp til hovedinnholdet

Jeg trives ikke på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg trives ikke på skolen og klarer nesten ikke komme meg opp om morningen. Jeg sliter i sosiale situasjoner og føler meg bare uvell når jeg er på skolen. Det å være i et klasserom med masse folk, ha presentasjoner, rekke opp hånden i timene, være i kantinen skremmer meg skikkelig. Akkurat nå har jeg bare lyst å gi opp fordi jeg orker ikke mer. Siden jeg snart er ferdig med 2. Klasse har jeg bestemt for å vertfall fullføre dette året. Jeg vurderer veldig å ta 3. Klasse som privatist. Men hvordan er det egentlig? Blir året godkjent og jeg får et vitnemål og skjennerellstudiekompetanse? Er det veldig dyrt? Er det et smart valg eller burde jeg helst fullføre vidergående på skolen?

SVAR

Besvart 10.04.2016 11:51:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Søkt privatskole? Du har angrerett

De som har søkt et privat studietilbud vil etter hvert inngå en forpliktende avtale, og binde seg til å betale for studiet. Men hva skjer hvis du ombestemmer deg?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle