Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått vite hvem jeg kommer i klasse med på ungdomsskolen. Allerede så hater jeg denne klassen da det bare er teite folk. Jeg har lyst til å bytte klasse men foreldrene mine sier jeg ikke har god nok grunn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 7.klasse og har akkurat får vite klassene til ungdomsskolen.. Og allerede hater jeg klassen min! Det er bare teite folk og to jenter som jeg kommer til å henge med.. Jeg kom i klasse med den ENE jeg absolutt ikke ville komme i klasse med og den mest barnslige jenta som er rett og slett jævlig klengete på meg! Mamma og pappa sier at det går bra og at jeg ser vennene mine i matfri.. JEG SYNS IKKE DET ER GREIT!!!! Jeg har lyst til å bytte klasse, men mamma sier jeg ikke har en god nok grunn.. Kan du/dere hjelpe meg?

SVAR

Besvart 24.05.2016 22:02:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
account_circle